22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: pikáns meccsel kezdődik az év

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: pikáns meccsel kezdődik az év

A női kézilabda NB I 11. fordulójában, 2019 első mérkőzésén az ÉRD a DVSC-Schaefflert látja vendégül január 5-én, 18 órakor az ÉRD Arénában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nem is olyan rég, november 13-án találkozott egymással a két csapat a Magyar Kupa negyedik körében, akkor az ÉRD hamar meglépett, előnyét folyamatosan tartotta, de a hajrában zárkózott és közel állt az egyenlítéshez, így a továbbjutáshoz is a hajdúsági csapat, végül Szabó Edináék 27–26-os győzelemmel léptek a sorozat legjobb nyolc csapata közé.

Az ÉRD jó formát mutat a DVSC ellen hazai környezetben, hiszen elmúlt tíz (!) meccsét megnyerte

a hajdúságiak vendégszereplése mellett. Legutóbb és egyetlen alkalommal 2011 márciusában hagyta el győztesen Érdet a DVSC.

A Loki kispadján a Pal Oldrup Jensent váltó Köstner Vilmosnak az is nehezíti a dolgát, hogy a Cívisvároson kívül nyolc mérkőzéséből hatot elveszített a csapat, s csak az MTK és az újonc Eger otthonában tudtak nyerni Kovács Annáék.

Az elmúlt fordulóban az ÉRD magabiztos játékkal győzött három góllal 26–23-ra Kisvárdán, míg a debreceniek a Hódosban a Budaörsöt múlták felül tíz góllal (32–22).

Az ÉRD tíz meccs után azonos pontszámmal (15) áll a harmadik helyen a nála egy meccsel többet játszó Siófokkal, míg a DVSC öt győzelemmel, egy döntetlennel és négy vereséggel hetedik.

Az érdiek legeredményesebb játékosa 84 góllal a szerb jobbszélső, Krpezs-Slezák Katarina, ezzel szemben a korábbi érdi jobbátlövő, Kovács Anna 54 találattal áll a DVSC rangsorának élén.

A január 5-én, 18 órakor az ÉRD Arénában kezdődő ÉRD–DVSC-Schaeffler mérkőzést Felhő Ferenc és Öcsi Tamás vezeti. A találkozót az M4 Sport élőben közvetíti.

Női kézilabda NB I, 11. forduló
01.05., 18.00:
ÉRD–DVSC-Schaeffler

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email