22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: együttműködési megállapodást kötött az ÉRD és a Budaörs

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: együttműködési megállapodást kötött az ÉRD és a Budaörs

A női kézilabda NB I-ben szereplő ÉRD egyéves szakmai együttműködési megállapodást kötött az NB I/B Nyugati csoportjában érdekelt Moyra-Budaörssel - olvasható az ÉRD közleményében.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

 

Az ÉRD szakmai stratégiája, hogy a saját utánpótlásából a legjobbaknak megadja a lehetőséget a felnőtt csapatban való bizonyításra.

A kiválasztás, az erőnléti tesztek és az utánpótlás edzőkkel történő egyeztetés után arra érdemes játékosok a felnőtt csapat keretébe kerülnek, ahol az NB I-es csapat felnőtt játékosaival közösen készülnek és gyakorolnak. A kondícionális, egyéni technikai és taktikai képzést követően, amikor éretté válnak a felnőtt mezőnyben felelősséggel való szerepléshez, akkor a játékosok fejlődéséhez elengedhetetlen minél több játéklehetőséget biztosítani.

A Magyar Kézilabda Szövetség versenyszabályzatának lehetőségeit felhasználva,

az ifjúsági korú balátlövő, Landi Gabriella, a jobbszélső, Király Réka, illetve a beálló Simon Armilla kettős játékengedéllyel szerepelnek a következő szezonban – az ÉRD női NB I-es felnőtt és a Moyra-Budaörs NB I/B-s felnőtt csapatában.

Mind a három játékos nevezve van az EHF-kupa küzdelmeibe is. Mellettük Reizinger Sára és Kovács Barbara érdi igazolt játékosok kölcsönadási szerződéssel, Fülöp Péter NB I/B-s felnőtt csapatában bizonyíthatják tehetségüket a következő idényben.

Az érdi szakmai vezetése a játékosokkal és szüleikkel egyeztetve döntött a fiatalok jövőjéről, hiszen mindenkinek érdeke a folyamatos fejlődés, mindamellett az NB I-es szereplése alatt is kizárólag magyar játékosokat foglalkoztató Budaörs is hasznot húz a fiatalok szerepeltetéséből.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email