22_03_29_erdmost_nincskep

Kisiklott egy mozdony Érd nagyállomásnál

22_03_29_erdmost_nincskep

Kisiklott egy mozdony Érd nagyállomásnál

Hétfő délután kisiklott egy mozdony Érd nagyállomásnál, és a Velencei úti felüljárónál, a rézsű szélétől pár centire állt meg. Értesüléseink szerint a jármű egy holtvágányra futott rá, személyi sérülés nem történt. A hatóságok kivonultak a helyszínre, várhatóan lezárják majd a Velencei utat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tekintse meg az Érdi Televízió videoját:

 

A statikusok vizsgálják, mi a további teendő, a katasztrófavédelem és a rendőrség szakemberei is a helyszínen vannak. Simó Károly alpolgármester – aki a helyszínen tartózkodik – tudósítónknak elmondta: a mozdonyt egy speciális daruval emelik majd le, és erre az időre minden bizonnyal lezárják majd a Velencei utat a Bagoly utca és az Érd Aréna között (kerülni a Szent István híd – Kossuth Lajos utca irányában lehet).

– Nem tudni, hogy milyen váltóprobléma okozta a balesetet, ezt még vizsgálják, de egy biztos: nem kapcsolódik a jelenleg is zajló vasútfelújítási munkálatokhoz – hangsúlyozta Simó Károly.

A vasúti síneknél vízvezeték fut, itt a vizet elzárták, de ez az intézkedés a környéken lakókat nem érinti. Az viszont valószínű, hogy nem lesz áram a környéken az idő alatt, amíg a mozdonyt leemelik – tette hozzá az alpolgármester.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email