22_03_29_erdmost_nincskep

Ismét lezárják a Stop Shop parkolóját

22_03_29_erdmost_nincskep

Ismét lezárják a Stop Shop parkolóját

Év elején az üzemeltető bezárta éjjelente a városközpontban található áruház első emeleti parkolóját, mert az üzletekbe érkező vásárlóknak egyáltalán nem jutott hely, így a boltok forgalma is csökkent. A pandémia alatt a parkoló lezárást megszüntették, szeptember 3-tól viszont újra életbe léptetik.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Volt aki üdvözölte, volt aki elátkozta a rendszert, ami január 20-tól lépett életbe a városközpontban, miszerint a Stop Shop üzemeltetője 22 óra és másnap reggel 9 óra között a bérlők érdekeire való tekintettel lezárta az áruház első emeleti parkolóját. 

A parkolás óriási gondot jelent Érden, főleg a városközpontban, hiszen egy korábbi tanulmány szerint a központban és a pufferzónájában körülbelül 5000 parkolóra volna szükség, ehhez képest alig 1500 hely biztosított. Ebből a reggeli csúcsban a Stop Shop bezár 150 parkolót arra hivatkozva, hogy a parkoló területe magántulajdonban van. 

A koronavírus alatti időszakban a zárás nem volt indokolt, azonban az iskolakezdéssel egyidejűleg megnőtt az ingázók száma, ezáltal az autó mennyiség is a duplája lett, erre hivatkozva hozta meg a döntését a a Stop Shop üzemeltetője. 

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email