22_03_29_erdmost_nincskep

Egyelőre nem tudják felújítani a leégett családi házat

22_03_29_erdmost_nincskep

Egyelőre nem tudják felújítani a leégett családi házat

A Budaörsön élő családnak decemberben égett le a családi háza. Bár volt biztosításuk, a biztosító társaság ez idáig összesen egymillió Ft-ot utalt át számukra. A Fészek Gyermekvédő Egyesület Közösségi oldalán számolt be az elmúlt hetek viszontagságairól és gyűjtést indított a család számára.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Még mindig nagyon nehéz helyzetben van az a nevelőszülői családunk, akinek 2020. decemberében leégett a családi háza Budaörsön. – írja közösségi oldalán a Fészek Gyermekvédő Egyesület, hozzátéve, hogy volt ugyan biztosításuk, de a biztosító a lehetőséget keresi, hogyan bújhat ki a fizetés alól, ez idáig mindössze egymillió forintot utalt el a család bankszámlaszámára. A tető újjáépítéséhez meg tudta vásárolni a családfő a faanyagot, de a munkálatokat saját erőből kezdték meg.„Fogjunk össze! Mutassuk meg, ha sok jó Ember egy jó ügy mellé áll, akkor nincsenek lehetetlenek! Adjunk erőt a családnak a továbblépéshez, az újrakezdéshez!”- olvasható az Egyesület Facebook oldalán.

Aki segíteni szeretne itt teheti meg:

Bankszámla tulajdonosa: Tóth István

Bankszámlaszám (OTP Bank): 11773425-82645076

Közlemény: Adomány

Ha pedig bárkinek kérdése van, keresse bizalommal  Nyitrai-Hell Szilviát a következő elérhetőségek egyikén: 0670/3826486, hellsz@feszekegyesulet.hu.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email