22_03_29_erdmost_nincskep

Bekameráznák a Fundoklia bejáratait

22_03_29_erdmost_nincskep

Bekameráznák a Fundoklia bejáratait

Megrongálták a Fundoklia-völgy tanösvénye mentén elhelyezett tájékoztató táblák mintegy felét. Tetlák Örs alpolgármester a Pilis Parkerdő Zrt. munkatársaival pénteken bejárta a területet, és nemcsak törött táblákat, hanem sok szemetet is találtak. A látottakról az ÉrdMostnak is beszámolt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

– Lakossági bejelentés érkezett hozzánk a minap, hogy szétverték a tanösvény mentén kihelyezett tájékoztató táblák mintegy felét. A Pilisi Parkerdő Zrt. munkatársával – valószínűleg őket fogjuk megkérni a helyreállításra – bejártuk a területet, és láttuk, hogy egy-két korlát is tönkrement – elképzelhető, hogy ez nem rongálás eredménye, csak eljárt felettük az idő. De a tanösvény mentén látható friss és régi szemétkupacokat minden bizonnyal emberek hagyták szét – jegyezte meg Tetlák Örs alpolgármester.

– Megvizsgáltuk azokat a pontokat, ahol gyalog be lehet menni a Fundoklia-völgybe. Szeretnénk minden ilyen helyre kamerát feltetetni, hogy kiszűrjük a rongálókat és a szemetelőket. Kukákat is szeretnénk kihelyezni. Ami pedig a már meglévő hulladék eltakarítását illeti, a tanösvény mellett  könnyebben össze tudjuk szedni a széthajigált hulladékot, de a fenti részen, a Fraknói utca környékén, ahol rengeteg a szemét – láthatóan régi kupacokról van szó – már bonyolultabb lesz ezt megoldani. Amint a járványhelyzet lehetővé teszi, szervezünk ide egy nagy szemétszedő akciót – zárta szavait.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email