22_03_29_erdmost_nincskep

Tanuljunk az állatokról az állatkertből!

22_03_29_erdmost_nincskep

Tanuljunk az állatokról az állatkertből!

A Fővárosi Állat- és Növénykert ingyenesen letölthető oktatási csomagokat, segédanyagokat készített a pedagógusok (és az őket otthon helyettesítő szülők) részére. A digitális iskolai órákon is felhasználható segédanyagok most felkerült részei a főemlősök világába kalauzolják el a diákokat.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A csomagok a tananyaghoz illeszthető ismereteket, a főemlősökkel kapcsolatos érdekességeket, a gyerekeknek adható feladatokat, módszertani ötleteket valamint filmek- és forrásanyagok linkjeit tartalmazzák. Az anyagok letölthetők, nyomtathatók, összefűzhetők és a járvány elmúltával az állatkerti iskolai programok, tanulmányi órák során is jól használhatók.
Az állatkert dolgozói remélik, hogy ezzel is tudják némileg pótolni a járvány miatt elmaradt személyes állatkerti foglalkozásokat, vezetéseket.

Az oktatási segédanyagok megtekinthetők és letölthetők itt.

Ha több állatkerti élményre vágyik otthon is, érdemes a közösségi oldalukat követni, ahol újabb és újabb videókon lehet követni a tapírbébi fejlődését, és azt, ahogy a látogatók nélkül maradt állatok töltik napjaikat itt.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email