22_03_29_erdmost_nincskep

Sávlezárás a hárosi M0-ás Duna-hídon

22_03_29_erdmost_nincskep

Sávlezárás a hárosi M0-ás Duna-hídon

Pécsi Norbert, a Magyar Közút szóvivője volt vendége az ÉrdFM 101.3 Bundáskenyér című műsorának. A beszélgetés során nemcsak a jelenleg zajló munkálatokra, hanem a téli felkészülésre is kitértek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A NIF Zrt. beruházásában zajlott a Hárosi híd korszerűsítése az elmúlt hónapokban. Az utolsó javítási munkálatokra november 14-én kerül majd sor, 11 óra és 12 óra között kezdik a terelés kiépítését, így csak két plusz egy sávon mehet a forgalom. 11 és 12 óra között kezdik a terelés kiépítését, két plusz egy sávon mehet csak a forgalom. A munkát a kamionstop idejére időzítették, de a tapasztalatok szerint azért kell torlódásra számítani.

Pécsi Norbert elmondta azt is: beláthatóan ez lesz most már az utolsó munkálat a hídon. A tervek szerint 18 óra körül elbontják a terelést, a forgalomkorlátozás megszűnik, és mindkét irányban két-két sávban tudnak haladni a közlekedők.

A szóvivő kiemelte: a covidhelyzet óta változnak, kitolódnak a klasszikus csúcsidőszakok, a forgalom kiszámíthatatlanabb, beszélt a közútkezelő munkájáról, kísérleti projektjeiről, és a téli felkészülésről is:

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email