22_03_29_erdmost_nincskep

Különös kegyetlenséggel

22_03_29_erdmost_nincskep

Különös kegyetlenséggel

Emberölés áldozata lett tavaly Érden egy 47 éves férfi. A rendőrök 18 óra múlva, augusztus 9-én elfogták a két elkövetőt, akik egy fővárosi kórház melléképületében csöveztek. Később kiderült: volt egy felbujtójuk is, a ház tulajdonosnője. A nyomozást most lezárták, az ügyet átadták az ügyészségnek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy arról korábban már írtunk, 2020. augusztus 8-án kapott bejelentést a rendőrség egy érdi ház tetőterében talált holttestről. A 47 éves férfi emberölés áldozata lett, a tettes(ek) után hajtóvadászat indult. Két férfi jött számításba, a csavargó életmódot folytató, első körben csak keresztnevükön ismert, szökésben lévő elkövetőket 18 órával később, 2020. augusztus 9-én éjszaka fogták el egy fővárosi kórház melléképületében.

Az alkalmi munkákból élő Cs. Sándor és V. Kálmán beismerték a bűncselekményt. Indokként személyes sérelmükkel hozakodtak elő, azt akarták végérvényesen lerendezni, ezért támadtak az ágyában alvó férfire. Ütötték, szurkálták, majd sorsára hagyták, a férfi pedig belehalt sérüléseibe.

A rendőrök később megállapították, hogy Cs. Sándort és V. Kálmánt a ház 42 éves tulajdonosa bujtogatta arra, hogy verjék meg az áldozatot. E. Anita azt kérte a két férfitől, hogy akár erőszakkal is vegyék rá a kiköltözésre nemkívánatossá vált lakótársát. Ennek érdekében elhitette velük, hogy a későbbi áldozat megerőszakolta őt, és meztelen képeket osztott meg róla az interneten. E. Anita ugyanakkor azt állította: ő csak azt kérte, hogy beszéljenek vele, verésre, erőszakra nem buzdította a két elkövetőt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a jelenleg is letartóztatásban lévő Cs. Sándor és V. Kálmán ellen a védekezésre képtelen személy sérelmére, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntettének, illetve E. Anita ellen a felbujtóként elkövetett súlyos testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek.

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email