22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: ötödik új szerzeményét jelentette be az újonc

22_03_29_erdmost_nincskep

Női kézi: ötödik új szerzeményét jelentette be az újonc

Az előző évi keretből 12 játékos az élvonalban is a Budaörs női kézilabdacsapatát erősíti, de mint a klub honlapján beszámolt róla, már öt kézilabdázót is igazolt.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Buday Dániel együttese mind a 22 mérkőzését megnyerte az NB I/B Nyugati csoportjában, így százszázalékos mérleggel jutott vissza két szezon után a legjobbak közé. A Budaörs előző évi keretéből Jovovity Jovana, Sipeki Flóra, Vártok Ramóna, Zsigmond Vivien, Szabadfi Ágnes, Pálos-Bognár Barbara, Hajduch Csenge, Szalai-Szita Katalin, Palotás Fanni, Smid Eszter, Horváth Laura és Braun Csenge is marad az újonc együttesnél.

A klub viszont érkezőkről is hírt adott, hiszen Fehérvárról érkezik a szélső Szabó-Májer Krisztina, Békéscsabáról pedig a beálló Jelena Agbaba. Rajtuk kívül szintén Buday Dániel együttesét erősíti az NB I-ben a korábbi ferencvárosi beálló, Nagy Lívia, a Vasastól igazolt balszélső, Tóth Melinda, illetve a legutóbbi szerzemény, a Csurgóról érkező jobbátlövő, Schneider Éva, aki a legutóbbi másodosztályú idény gólkirálynője lett.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email