22_03_29_erdmost_nincskep

Szurkolóból a pillanatok őre

22_03_29_erdmost_nincskep

Szurkolóból a pillanatok őre

Három sportág, a kézilabda, a foci és a röplabda mérkőzéseinek legemlékezetesebb, legszebb pillanatai elevenednek meg Balogh István fotóin. Az Érdi sportpillanatok című kiállítás a művelődési központban látható, hétfőn és pénteken 8-12, kedden és csütörtökön 16-20 óráig, védettségi igazolvánnyal.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Balogh István mint szurkoló kezdett fotózni a kézilabda-, a foci- és a röplabdameccseken. Később már a pálya széléről készített művészi képeket.

– Ami nagy inspirációt adott, hogy a sport azon momentumait, azokat a pillanatokat foghattam meg, amelyek mindenkinek örömet okoztak, és mindezt a nagyközönség elé tárhattam – mondta Balogh István, aki mintegy százezer fotóból válogatta ki azokat, amelyek legjobban bemutatják a három sportágat.

Fotói alapján láthatjuk, hogyan alakult a sportélet a vírushelyzet idején, de korábban készült felvételeket is megcsodálhatunk.

Balogh István tagja a Duna-Art Fotóklubnak, amely nagy sikereket ér el a természetfotózásban. Bár 2015-ben átállt a sportfotóra, a természetben is készít képeket.

Az Érdi sportpillanatok nevű fotókiállítás a Szepes Gyula Művelődési Központban hétfőn és pénteken délelőtt 8-tól 12 óráig, kedden és csütörtökön 16-20 óráig látogatható, védettségi igazolvánnyal.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email