22_03_29_erdmost_nincskep

Hajrázik a Fészek jótékonysági futás

22_03_29_erdmost_nincskep

Hajrázik a Fészek jótékonysági futás

Június 10-ig futhatunk a Fészek Egyesület javára. A jótékonysági futásból származó bevétel hatalmas segítség az átmeneti krízisotthonnak. A szervezők azt remélik, hogy az utolsó héten sikerül megmozgatni az érdeklődőket, mert eddig a rossz időjárási körülmények miatt kevesen vettek részt az akción.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A Fészek Gyermekvédő Egyesület hetedik éve szervez évi egy alkalommal jótékonysági futást az érdi Fészek Gyermekek Átmeneti Otthona javára. Idén is virtuális formában szervezik a rendezvényt, a járványügyi helyzet miatt: bár nem egy helyszínen és azonos időpontban, de ugyanazért a jó célért lehet futni vagy sétálni május 10. és június 10. között. 

Az idei évben  különleges érmet készítettek a szervezők: akik az alábbi adatlapot kitöltik, és legalább ötezer forintot adományoznak a Fészek Gyermekvédő Egyesület részére, postán kapják meg az érmet. Az adatlap itt található, utalni pedig a Fészek Gyermekvédő Egyesület OTP Banknál vezetett 11742111-20027928 számlaszámára lehet (kérik, a közleményben szerepeljen, hogy „jótékonysági futás”, valamint a résztvevő neve).

Nyitrai-Hell Szilvia, a Fészek kommunikációs munkatársa az Érd FM 101.3-nak  elmondta: a befolyt összeggel az otthon udvarát szeretnék barátságosabbá, otthonosabbá tenni. Játékokat, hintákat szeretnének venni a kertbe. Intézmény lévén csak ISO-minősítéssel rendelkező, borsos árú játszóeszközöket telepíthetnek, ezért szeretnének egy-másfél millió forintot összegyűjteni, de sajnos eddig egy játékra való pénz sem jött össze. Tavaly ősszel 1,2 millió forint gyűlt össze, kétszáz futó adományából. Ezt az eredményt szeretnék most túlszárnyalni és azt remélik, hogy a jó idő a futók kedvét is meghozza. 

Hallgassa meg Szabó Beáta interjúját, Nyitrai-Hell Szilviával, a Fészek kommunikációs munkatársával!


 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email