erdeklodo_emberek_freepik

Mutatjuk, hova menjen a hétvégén

erdeklodo_emberek_freepik

Mutatjuk, hova menjen a hétvégén

Érden és környékén annyi program lesz, hogy az ember csak kapkodja a fejét. Segítünk a választásban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Programokban erős hétvége elé nézünk Érden és a környező településeken, ezek közül szemezgettünk alább.

Mint arról egy külön cikkben is beszámoltunk, idén is a település számos pontján megtartják az Érdi Szomszédünnepet, ami a szó klasszikus értelmében ugyan nem városi rendezvény, hiszen alapvetően az adott utca lakóközösségének szól, de ha szeptember 7-én például az ön utcájában is tartanak ilyet, akkor érdemes csatlakozni. A részletek ITT.

Szeptember 7-én, szombaton szintén nem először rendezik meg az ingyenes Rendvédelmi Napot az Érdhez tartozó simonpusztai Nemzeti Lovaskultúra Központban. Az egész napos esemény fő célja, hogy bemutatkozási lehetőséget biztosítson a hazánkban működő különféle rendvédelmi szerveknek.

Rendvédelmi Nap Simonpusztán, 2023-ban

Ugyanakkor a rengeteg kísérő, kiegészítő program azoknak is izgalmas lehet, akiket kevésbé érdekel a rendőrség, a katonaság vagy épp a Nemzeti Adó- és Vámhivatal munkája. A teljes kínálatot IDE KATTINTVA találják.

A családi napot egyébként a Nemzeti Lovas Színház: Szilaj című musical előadása zárja, amiről bővebben ITT OLVASHATNAK.

Maradva még Érden, ugyancsak szombaton az Érdi Bukovinai Székely Népdalkör is várja az érdeklődőket. Az egyesület délután 14 órától tartja a Bukovinai Székely Nap és Táncház elnevezésű rendezvényét a Magyar Földrajzi Múzeumban, amire a belépés ingyenes. RÉSZLETEK ERRE.

Ha valaki igazi zenés-táncos, fesztivál hangulatra vágyik, akkor irány Százhalombatta, ahol szeptember 6-tól 8-ig immár 30-ik alkalommal rendezik meg Battai Napok nevű rendezvényt. Honeybeast, T. Danny, Animal Cannibals, Krisz Rudi, V-Tech, csak néhány név az idei fellépők közül. De, ha épp nem szól semmi zene, akkor is lehet miből válogatni a három napos rendezvényen. A részleteket ITT TALÁLJA.

Krisz Rudi, az idei Battai Napok egyik sztárja

A battaival egy időben tartják a Szent Gellért Napokat Diósdon. Játszóház, ugrálóvár, arcfestés, lufihajtogatás, valamint NOX és Irigy Hónaljmirigy koncert, vagyis elgondolkodtató, hogy melyik irányba induljon az ember a következő napokban. A Szent Gellért Napokról bővebben ITT.

És, hogy még nehezebb legyen dönteni, a közeli Budafok-Tétényben szintén az előttünk álló hétvégén tartják a 34. Budafoki Pezsgő- és Borfesztivált, ami egy annyira sokrétű program, hogy felsorolni is nehéz, hogy szeptember 6-án, majd az azt követő két napban mikor, mi történik. Úgyhogy további böngészésre ajánljuk az esemény honlapját ITT.

Egyébként pedig, a helyi rendezvényekről az ÉrdMost programajánló rovatából is rendszeresen tájékozódhat, ehhez KATTINTSON IDE!

Címlap: Freepik, belső képek: ÉrdMost archív, Facebook/Krisz Rudolf

További cikkeink

További cikkeink

Sok olvasónk felháborodott, amikor a „harci kutya” kifejezést használtuk, ezért szakértőket kérdeztünk, vajon jogos-e

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email