foter_foci_epul

Épül a szurkolói zóna Érd főterén

foter_foci_epul

Épül a szurkolói zóna Érd főterén

Június 15-től a városközpontba várják azokat, akik nem otthon a tévé előtt szeretnék nézni a labdarúgó-Eb mérkőzéseit.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Közösségi szurkolásra hívja a Szepes Gyula Művelődési Központ az érdieket abba, az önkormányzat épülete elé felállított sátorba, illetve szurkolói zónába, ahol egy óriási ledfalon követhetjük a hamarosan kezdődő foci-Eb meccseit. Az első mérkőzés, amit a helyszínen nézhetünk, az éppenséggel a magyar válogatott Svájc elleni debütálása lesz, a közvetítések pedig egy hónapon át tartanak, egészen július 14-ig.

Hogy sör is lesz, az mondhatni természetes, de a művelődési ház egyéb programokkal is készül a kilátogatóknak. Például egyes mérkőzések előtt és/vagy után a jelenlévő drukkerek interaktív beszélgetéseket hallgathatnak meg helyi kötődésű sportemberekkel.

Ahogy egyéb meglepetésekre is számítani lehet, azonban – meglepetés mivoltukból adódóan – ezekről az ÉrdMostnak is csupán annyit árult el a szervező, hogy abban a közönségnek is lesz szerepe.

Spanyiel Szandra, a Szepes vezető rendezvényszervezője hozzátette, szeretnék, ha ez az egy hónap igazi közösségi élmény lenne az érdieknek, ezért remélik, minél többen érdeklődnek majd. Már csak azért is, mert a sátorban sem az eső, sem a szél nem zavarhatja meg a szurkolást.

200-250 fő befogadóképessége lesz a sátornak, arról pedig, hogy ki hol talál magának helyet, az érkezési sorrend dönt. Tehát érdemes mihamarabb érkezni az ingyenes programra.

Mint elárulta, a tervük az, hogy amíg lehetséges, vagyis a találkozókat különböző időpontokban játsszák, addig minden meccset közvetítenek. Viszont, amikor több mérkőzés is van egy időben, akkor online módon előre megszavaztatják az embereket, hogy a kettő közül melyiket néznék inkább.

szurkolo_foci

Ez kifejezetten a csoportkör utolsó fordulójában, azaz a június 23-a és 26-a között játszott meccsekre vonatkozik.

Egyébként, aki már a június 14-ei nyitómeccset is nagy képernyőn és mások társaságában kívánja megtekinteni, úgy arra is lesz lehetőség, ugyanis a ledfalat pénteken a művelődési központ másik, a Novák Ferenc Érdi Sportközpontban megtartott „Mozgás éjszakája” nevű rendezvényén is felállítják.

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email