240516-erd-sznkse-kezilabda

Dávid-Azari gólzáport zúdított a Szigetszentmiklósra

240516-erd-sznkse-kezilabda

Dávid-Azari gólzáport zúdított a Szigetszentmiklósra

Idénybeli utolsó tétmérkőzését játszotta az ÉRD női kézilabdacsapata az Érd Arénában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A szép búcsú jellemzően minden sportágban valamennyi csapatnak fontos. Egy sikerrel nem csak a játékosok önbizalmát és a jövőt illető pozitív várakozásokat lehet erősíteni, hanem köszönetet is lehet „mondani” a szurkolóknak az egész éves buzdításért. Nos, ebből jelesre vizsgázott az ÉRD női kézilabdacsapata, amely az NB I/B 29. fordulójában legyőzte a Szigetszentmiklóst az Érd Arénában.

Ahhoz képest, hogy az ÉRD a bajnokság élmezőnyéhez, a Szigetszentmiklós viszont a kiesés elleni csoporthoz tartozik, nem volt sima mérkőzés. Az első gólt ugyan a házigazda szerezte meg, de 4-2-nél már a vendégek álltak jobban. Az első félidő végig szoros csatát hozott, hol egyik, hol másik csapat állt nyerésre.

Az első játékrészben látottak sokáig nem változtak a második félidőben sem. Ugyan a szünetben 15-13-ra vezettek Kellermann Dóráék, de nem sokkal később ismét egyenlő volt az állás. Az első jelentősebb különbség a 39-40. perc környékén alakult ki, amikor Dávid-Azari Fruzsina két góljának is köszönhetően 21-17-re meglépett Simics Judit együttese. Az 53. percben, 24-23-nál ismét egalizálhatott volna a vendégcsapat, de ez elmaradt, az ÉRD pedig végül négy góllal, 30-26-ra nyert.

A mérkőzés legeredményesebb kézilabdázója Dávid-Azari Fruzsina volt kilenc találattal.

Női kézilabda NB I/B, 29. forduló
ÉRD – Szigetszentmiklós NKSE 30-26 (15-13)
Érdi gólok: Dávid-Azari 9, Kellermann 5, Gerencsér 4, Háfra, Szakály 3-3, Gerháth, Török 2-2, Panyi, Bánhidi.

A tabellán az ÉRD továbbra is harmadik helyen áll 48 ponttal.

Fotó: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email