felhos_napos_idojaras

Jön a fordulat az időjárásban, késő délutánra minden megváltozik

felhos_napos_idojaras

Jön a fordulat az időjárásban, késő délutánra minden megváltozik

Eleinte sok napsütés várható, azonban a nap második felében megérkeznek a felhők.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kedden túlnyomóan napos idő várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel, csapadék nélkül, viszont késő délután délnyugat felől vastagabb felhőtömbök érkeznek – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat. A délkeleti, keleti szél többfelé megerősödik, északnyugaton időnként viharossá fokozódik, ugyanakkor északkeleten általában mérsékelt marad a légmozgás.

A legmagasabb nappali hőmérséklet 13 és 19 fok között valószínű. Késő estére 4 és 12 fok közé csökken a hőmérséklet.

Országos előrejelzés kedd estétől szerda reggelig

Szerdára virradóra dél, délnyugat felől változó mennyiségű és vastagságú felhőzet sodródik fölénk, de ezekből csapadék nem valószínű. A déli, délkeleti szél helyenként élénk marad.

A hőmérséklet hajnalban általában 4, 10 fok között alakul, de a szélvédett északkeleti tájakon fagypont körüli értékek is előfordulhatnak.

Orvosmeteorológia

Keddtől már enyhébb levegő érkezik, emiatt meleg jellegű fronthatással számolhatnak az arra érzékenyek. Ez fejfájást, fáradtságérzetet, álmatlanságot okozhat. Hamarabb elfáradhat, kifáradhat a szervezet, így a teljesítőképességben is csökkenés tapasztalható.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email