romics1 (1)

Március 1-től jelentős változások jönnek a Romicsban

romics1 (1)

Március 1-től jelentős változások jönnek a Romicsban

A következő hónaptól átmenetileg csak időponttal rendelkező betegeket fogadnak a bőrgyógyászaton.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Több jelentős változás is lesz március 1-től a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben – ezekről a szakrendelő hivatalos Facebook-oldalán számolt be Bárány Zsolt főigazgató.

Lesznek olyan személyügyi váltzozások, amelyeket hatékonyan tud kezelni az intézmény, de néhány esetben nehéz helyzetbe kerül az adott szakrendelés.

Korábban megírtuk, hogy február végétől megszünteti rendelését Dr. Amrein Ilona, ami érzékenyen érinti a neurológiai és carotis UH szakrendeléseket.

Dr. Amrein Ilona márciusi távozását a neurológián átmenetileg Dr. Marton Annamária segítségével tudjuk áthidalni, aki a már időponttal rendelkező betegeket fogadja péntekenként előreláthatólag április végéig

– írja a főigazgató a kialakult helyzettel kapcsolatban.

A mozgásszervi rehabilitáción is lesznek változások, hiszen Dr. Baráth Anikó családi okok miatt március 1-től távozik a  Romicsból, de március első hetétől Dr. Vághy-Tóth Anett veszi át a munkáját, akiben egy újabb érdi lakost köszönthet az intézmény.

A bőrgyógyászaton viszont átmenetileg időpont nélkül nem fogadnak betegeket március 1-től, ugyanis Dr. Turbucz Ágnes is bejelentette, hogy befejezi a rendelést a Romicsban. Nagy erőkkel keresik az utódját, így addig is

a szakrendelésre időpontot kell foglalni, ennek hiányától csak sürgős esetekben tér el az intézmény.

Kedvezőtlenül alakul az urológia szakrendelés helyzete is, hiszen Dr. Fazekas Fruzsina gyermekvállalás miatt március 14-én rendel utoljára.

„Helyettesítése egyelőre nem megoldott, és nagyon nem is lesz egyszerű – az urológia az egyik hiányszakma országszerte”

– hívja fel a figyelmet a főigazgató.

Március közepétől Dr. Koródi-Gál Botond és Dr. Fischer Gábor hétfőn, szerdán és pénteken délutánonként is azon dolgoznak, hogy a betegek ellátása minél zökkenőmentesebb legyen.

Bárány Zsolt hozzátette, hogy a szakrendelésekben érintett, időponttal rendelkező betegeket tájékoztatják a változásokról.

fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email