szakrendelő

Ismét lesz onkológiai szakrendelés a Romicsban

szakrendelő

Ismét lesz onkológiai szakrendelés a Romicsban

A gasztroenterológián és az ortopédián is bővülés várható februártól.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tavaly Dr. Orbán László onkológus távozásával a Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben az onkológiai szakrendelés és gondozás megszűnt. A helyzet kilátástalan volt, egészen mostanáig.

Az intézmény Facebook-oldalán a főigazgató azt írja, hogy 2024. februárjától Dr. Torgyik Pál, a Semmelweis Egyetem onkológus főorvosa keddenként rendel Érden.

Bárány Zsolt hozzátette, hogy a gasztroenterológián is pozitív változások vannak, hiszen Dr. Kováts-Megyesi András úgy döntött, hogy ugyancsak 2024. februártól az eddigi heti két rendelését (hétfő és csütörtök) háromra emeli, így majd szerdánként is fogadják asszisztensével, Kováts-Megyesi Eszterrel a betegeket.

Növekszik a rendelések száma az ortopédián is, ugyanis Dr. Szántay Csaba februártól szerdánként ismét rendel a Romicsban.

Kellemetlen változás is van, hiszen február végétől megszünteti rendelését Dr. Amrein Ilona, ez pedig érzékenyen érinti a neurológiai és carotis UH szakrendeléseket. A főigazgató hozzátette, hogy keresik a megoldást, addig is a betegek türelmét kérik.

fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email