teli_taj_havazas

Nagyot fordul az időjárás, nem erre számítottunk

teli_taj_havazas

Nagyot fordul az időjárás, nem erre számítottunk

Durva hidegfronttal tér vissza a tél, a havat sem ússzuk meg.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Túlnyomóan borult időre számíthatunk, napnyugta után kezd el csökkenni északnyugat felől a felhőzet. Az esőt fokozatosan mindenhol havas eső, havazás váltja – derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzéséből.

A Dunántúlon és a Duna vonalában az északnyugati, másutt az északkeleti szelet kísérik erős, az Észak-Dunántúlon, illetve a Zemplén térségében viharos széllökések. A legmagasabb nappali hőmérséklet nagyrészt -1 és +3 fok között várható, de délkeleten reggel még +5, +7 fok is lehet, majd ott is csökkenni kezd a hőmérséklet. Késő este -4, +2 fok valószínű.

Száraz lesz a hétvége

Szombaton jobbára derült, napos, száraz időre számíthatunk. Az északi, északnyugati szelet helyenként élénk lökések kísérik. A hőmérséklet hajnalban általában -8 és -3 fok között várható, de a fagyzugokban hidegebb is lehet. Kora délutánra 0, +5 fok közé emelkedik a hőmérséklet.

A hétvége második felében derült többnyire lesz az ég, vasárnap délután viszont északnyugatról délkelet felé átvonul egy felhősáv, de csapadék nem várható. A légmozgás mérsékelt marad. Hajnalban többnyire -8, -3 fok valószínű, de fagyzugokban hidegebb lehet. Kora délután 1, 6 fokot mérhetünk.

fotó: freepik.com

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email