gerdesits_ferenc_borito

Tudta, hogy Érden egy rocksztár hordja ki az újságot? – videó

gerdesits_ferenc_borito

Tudta, hogy Érden egy rocksztár hordja ki az újságot? – videó

Gerdesits Ferenc amellett, hogy a Quimby zenekar dobosa, az Érdi Újság terjesztésében is részt vesz.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy sokakat, úgy az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb zenekarát a Quimbyt is megtörte a koronavírus-járvány. Gerdesits „Faszi” Ferenc, vagy ahogy az együttes rajongói ismerhetik: a „nemzet metronómja” is ekkor kényszerült rá, hogy új források után nézzen – derül ki friss podcast adásunkból.

Így lett az Érdi Újság egyik terjesztője, amit – mint elmondta – azóta is nagy örömmel csinál. Már csak azért is, mert úgy véli, az lenne a normális, ha az emberek inkább az ilyen jellegű lapokat olvasnák, nem pedig a folyamatos politikát, pletykákat, szenzációt és celebeket.

És ha már itt tartunk, a zenészt rendkívül bosszantja az az emberi hülyeség, amely dühöt megpróbál dalba is foglalni. Szerinte nem is tud másról, kizárólag az idegesítő dolgokról írni. Egyszer ugyan írt egy számot arról, hogy béke van, aranyos állatkák repkednek mindenütt, de végül az sem olyan lett, mint kellene – tette hozzá nevetve.

A teljes interjút itt lentebb tudják hangban, vagy képben magukévá tenni.

 

A helyi zenészeket bemutató podcast sorozatunk korábbi epizódjait IDE KATTINTVA lehet elérni. Míg a témában készült cikkünket ITT OLVASHATJÁK.

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email