Érd-Kisvárda női kézilabda

Búcsúzott az ÉRD a Magyar Kupától

Érd-Kisvárda női kézilabda

Búcsúzott az ÉRD a Magyar Kupától

Az élvonalbeli Kisvárda érdi vendégjátéka alkalmával érvényesült a papírforma

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nívós mérkőzéssel nyitotta 2024-et az ÉRD felnőtt női kézilabdacsapata. Simics Judit vezetőedző NB I/B-s gárdája az NB I-es Kisvárdát fogadta a Magyar Kupa IV. fordulójában.

Az Érd Arénában rendezett mérkőzés esélyese a vendégcsapat volt, ennek ellenére az első találat a hazaiak nevéhez fűződött. Bánhidi Barbara vette be a kisvárdai kaput, a 7. percben viszont 4-2-re már a vendégek vezettek. 4-4-nél egyenlítettek az érdiek Dávid-Azari Fruzsina góljával, a folytatásban azonban már csak a Kisvárda állt nyerésre. Húsz percnyi játék után 10-6-ra ment az ellenfél, a félidei eredmény pedig 15-8 volt Józsa Krisztián csapata javára.

A második félidőre eldőlt a lényegi kérdés, azaz a továbbjutás sorsa. A Kisvárda folyamatosan nyolc-tíz gólos fórban kézilabdázott. A legnagyobb különbség tizenkét gól volt a két együttes között. A Kisvárda végül 35-24-re nyert az Érd Arénában, egyben továbbjutott a Magyar Kupa következő körébe.

Női kézilabda Magyar Kupa IV. forduló
ÉRD – Kisvárda 24-35 (8-15)
Az ÉRD gólszerzői: Szakály, Kiss D. 4-4, Gerháth, Panyi 3-3, Bánhidi, Braun, Dávid-Azari 2-2, Berényi, Csiszár-Szekeres, Gerencsér, Szabó 1-1.

Fotó: Balogh István

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email