csotores

Elhárult a legnagyobb veszély

csotores

Elhárult a legnagyobb veszély

Megérkeztek a szükséges idomok Olaszországból, amelyek beszerelésével remélhetőleg elmúlik a város vízellátását érintő bizonytalan helyzet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A pár napja eltört 600-as fővezeték a Bakonyi-Mecseki utcák kereszteződésében lévő tároló medencéket tölti és ezekből a medencékből kerül a víz a város felsőbb részeibe.

A vízművek munkatársai ma már be is szerelték a képen is jól látható kék színű alkatrészeket a Homokbánya utcában. Nyomás alá helyezték a rendszert, viszont annak még nem múlt el a veszélye, hogy a nyomásingadozás lokális csőtöréseket okozzon.

Érd, Törökbálint és Diósd lakossági összefogása példaértékű volt az elmúlt napokban, hiszen mindenki takarékoskodott a vízzel, drasztikusan visszaesett a fogyasztás. Ez mindenképpen kellett ahhoz, hogy a medencék töltöttsége is a megfelelő szinten maradjon és mindenkinek jusson víz a kialakult veszélyhelyzet ellenére.

A sorozatos hibák elhárításán dolgozó ÉTV-s szakemberek egyelőre nem temetik vissza a gödröt, ugyanis megbizonyosodnak arról, hogy a rendszer üzembiztos. Csak akkor állítanak helyre mindent, amikor már biztosak abban, hogy minden tökéletesen működik és zavartalanul jut víz mindenkinek.

A helyszínen Csőzik László polgármester is kint volt, a munkálatokat látva pedig elmondta: bízik benne, hogy minden rendben megy majd, és nyugodt karácsonyunk lesz.

fotó: Csőzik László Facebook

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email