Megérkeztek a lajtoskocsik

Lajtos kocsikkal segítik a víz nélkül maradtakat

Megérkeztek a lajtoskocsik

Lajtos kocsikkal segítik a víz nélkül maradtakat

A város számos pontján van csőtörés, aminek a javításán dolgoznak a szakemberek. Folyamatosan frissülő cikkünkből megtudhatja, hogy mi a helyzet az érintett utcákban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy arról az ÉrdMost beszámolt, hétfő óta a város több pontján is csőtörések nehezítik az érdiek életét. Eddig – többek közt – Ófalu, Érdliget, és Diósd több utcája vált érintetté az egymás után fellépő meghibásodásoktól. Folyamatosan frissülő cikkünkből megtudhatja, hol van gond aktuálisan, illetve mire lehet számítani.

12:45

Csőzik László polgármester a Facebookon azt írja, ha nem jön közbe újabb baj, vagyis a nyomás visszaállításakor nem durran el újabb régi vezeték, akkor délután 2 óra felé helyreállhat a szolgáltatás a városközpontban, az ófalusi, lakótelepi körzetben.

11:45 Megérkeztek a kocsik.

Megérkeztek a lajtos kocsik

Az Érd és Térsége Víziközmű tájékoztatása szerint a csőtörések ideje alatt az Enikő utca 2/B előtt, az Ófalusi óvoda előtt, valamint a Marianum Általános Iskola és a mögötte levő óvoda közötti parkolóban lajtos kocsikból juthatnak vízhez azok, akiknek a háztartásában szünetel a vízszolgáltatás.

Lajtos kocsikból juthatnak vízhez azok, akiknek a háztartásában szünetel a vízszolgáltatás

10:40

A Tárnoki úton szintén eltört egy vezeték, ugyanakkor, mint azt a helyszínen megtudtuk, a környéken most még van víz. Viszont a Tárnoki úttól északabbra fekvő utcákból folyamatosan ürül a rendszer, így javasolt mindenkinek bekészíteni tartalékokat amíg lehet.

10:30

Az egyik problémás helyszín az Erzsébet utca és környéke, ahol éjszaka tört el a vízvezeték. Képeink is látszik, az Erzsébet és Teréz utca sarkán most is dolgoznak a szakemberek.

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email