2023-erd-kezilabda-david-azari-fruzsina

Ingyenes lesz a pénteki kézirangadó az Érd Arénában

2023-erd-kezilabda-david-azari-fruzsina

Ingyenes lesz a pénteki kézirangadó az Érd Arénában

A tabella élén álló Szombathellyel csap össze az Érd az év utolsó bajnokiján.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Veretlenül érkezik december 15-én, pénteken az Érd Arénába a Szombathely, amely eddig mind a 12 mérkőzését megnyerte – olvasható az érdi klub honlapján. A hazaiak nehéz mérkőzésre készülnek, hiszen az ellenfél eddig a bajnokság legtöbb találatát szerezte, szám szerint 443-at, ami így 36-os meccsenkénti átlagot jelent.

A második legkevesebb gólt is a Szombathely kapta, így nagyon komoly feladat vár az érdi lányokra. A 18 órakor kezdődő, a listavezető elleni rendkívül fontos összecsapás mellett a szurkolókról sem feledkezett meg a hazai klub.

„A találkozóra ingyenes lesz a belépés. Akik már megvették elővételben a jegyeiket, ők sem maradnak ajándék nélkül, hiszen ők ingyen nézhetik meg az azt követő hazai mérkőzést, amely a január 6-án 18 órakor kezdődő Kisvárda elleni Magyar Kupa találkozó lesz.”

Továbbá a bérletesek számára is lesz egy kis meglepetés, ugyanis az első tíz szurkoló a bérlet felmutatásáért cserébe a fenti büfében, kap egy popcornt és egy üdítőt. A pénteki meccs azért is különleges lesz, mert előtte gyűjtik a cipősdobozokat a rászoruló gyerekeknek, hogy szebbé tegyék a karácsonyukat. Ennek a részleteiről ITT olvashatnak.

forrás: Érd Handball

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email