karacsonyfa_varosi

Monumentális fenyő díszíti a Kálvin teret – videó

karacsonyfa_varosi

Monumentális fenyő díszíti a Kálvin teret – videó

Felállították a város karácsonyfáját, amely rendőrségi felvezetéssel érkezett a helyére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Régi hagyománya Érdnek, hogy a város Kálvin téri karácsonyfája lakossági felajánlásnak köszönhetően díszíti a körforgalmat, így a városközpontot is. Idén sem alakult ez másként, ezúttal az Alsóvölgyi útról érkezett a fa, amely igen termetes és formás példány.

Hatalmas odafigyeléssel szállították a több mint 8 méteres fenyőt, így méreteiből adódóan a rendőrség segítsége is kellett ahhoz, hogy probléma nélkül megérkezzen végső helyére. A teherautó platójáról végül darus kocsival emelték a helyére a fát.

A városnak idén is öt karácsonyfája van. A Kálvin téri fához hasonlóan a Bem téren és Fundoklia téren is lakossági felajánlásnak köszönhetően állították fel a fenyőket a nap folyamán, továbbá két élő fa is karácsonyi díszbe öltözik.

A főtéren már a múlt héten feldíszítették a fenyőt, december 5-én pedig a Bem téren és Ófaluban díszítenek, míg december 7-én csütörtökön kerül sor a Kálvin téri és Fundoklia téri fenyők díszítésére.

A Kálvin téri nagy fenyő szállításáról és felállításáról készült videónkat alább tekinthetik meg:

fotó/videó: Balogh Alex

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email