karacsonyfa_foter_fenyo

Karácsonyi díszbe öltözött a főtér fenyőfája

karacsonyfa_foter_fenyo

Karácsonyi díszbe öltözött a főtér fenyőfája

Emelőkosaras autóval díszítették a fát az Érdi Városgazda munkatársai.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy azt már az érdiek megszokhatták, az adventi időszak kezdetén karácsonyi díszbe öltözik a város. Akik a szerdán délelőtt a városközpontban sétáltak, szemtanúi lehettek annak, ahogy az ünnepi hangulat megjelenik a főtéren.

Egy emelőkosaras autóról az Érdi Városgazda munkatársai díszítették a fenyőfát, amely igazi ékessége a térnek. Rengeteg dísz került a fára, hiszen termetes fenyőről van szó. Húsz óriás gömb, száz kisebb gömb, hópihéből nyolcvan és pálcikákból pedig 50 darab díszíti az örökzöld növényt.

Nem ez lesz az egyetlen köztéri karácsonyfa a városban, hiszen napokon belül felállítják a központi körforgalomban, a Bem téren és a Fundoklia téren is a fákat. Ezek lakossági felajánlásnak köszönhetően kerülhetnek majd a helyükre. December 3-án, advent első vasárnapján pedig 17 órakor a polgármester a múzeumkertben az első gyertyát is meggyújtja a város adventi koszorúján.

A korábbi éveknek megfelelően ünnepi fények is díszítik majd a városközpontot. Az önkormányzati és vállalkozói együttműködésnek köszönhetően pedig már november közepétől működik az ünnepi kivilágítás az ófalusi pincesoron, amelyről ITT számoltunk be.

A főtéri karácsonyfa díszítéséről készült videónk alább tekinthető meg:

fotó/videó: Gárdos Attila

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email