címlapra

Teltház előtt búcsúztak a vörösmartys diákok

címlapra

Teltház előtt búcsúztak a vörösmartys diákok

A Vörösmarty Mihály Gimnázium mintegy másfél száz tanulójára tűzték fel a középiskolás évek végét jelző szalagot pénteken az Érd Arénában.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Tegnap délután öt osztály 161 diákja tette meg az első lépést a „nagybetűs” élet felé az érdi gimnázium hagyományos szalagavató ünnepségén, a zsúfolásig megtelt Érd Arénában.

Mint azt a Szilasné Mészáros Judit, a Vörösmarty Mihály Gimnázium igazgatónője az ÉrdMostnak elmondta, a rendezvényt alapvetően most is a jól bevált forgatókönyv mentén szervezték, de azért szorítottak helyet a meglepetéseknek is.

Havasi Tamás végzős tanuló egy zenei produkciót adott elő. Miként a közönség az iskola pedagógusának, az ír sztepptáncban is járatos Somfai Péternek és tanítványainak az előadását is megcsodálhatta.

Persze ahogy az ilyenkor lenni szokott, az est fénypontját ezúttal is a különféle osztálytáncok jelentették. A táncok többsége saját koreográfiára épült, de azért a nagy klasszikus, a keringő ezúttal sem maradt ki. Sőt, ez utóbbiba az „össztánc” során akár a szülők, rokonok, barátok is bekapcsolódhattak. És be is kapcsolódtak.

Az intézményvezető hozzátette, a szalagavató ugyan emlékeztethet rá, hogy hamarosan itt a ballagás és az érettségi, ezzel együtt pedig egy új szakasz az ember életében, viszont ez a nap még az ünnepé, amit mindenkinek ki kell élveznie.

Fotó: ÉrdMost/Czere Bálint

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email