egeszsegkamion_erdmost

Vasárnap délelőtt ismét Érdre jön a szűrőkamion

egeszsegkamion_erdmost

Vasárnap délelőtt ismét Érdre jön a szűrőkamion

Péntek 11:30-tól lehet regisztrálni a vizsgálatokra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Október 29-én vasárnap ismét Érdre érkezik az a kamion, amiben egy komplex orvosi rendelőt alakítottak ki, és, amiben közel 40 féle egészségügyi vizsgálatot tudnak elvégezni az ott dolgozó szakemberek – számol be róla saját Facebook oldalán Érd polgármestere.

A kamion első érdi látogatásáról ITT ÍRTUNK hosszabban.

A „mobil kórházban” egyebek mellett kardiológiai, látás, hallás és bőrvizsgálatra is lehetőségünk nyílik, de van benne csontsűrűség mérés és a testösszetétel analízis, ahogy a esetleges fogászati és légzésproblémáinkról is képet kaphatunk az alig egy órás kivizsgálás alkalmával.

A szűrővizsgálaton csak előzetes regisztráció után lehet részt venni. Regisztrálni az alábbi, kifejezetten erre a célra létrehozott telefonszámon kell. Viszont a telefonszám kizárólag október 27-én pénteken, 11:30-tól él majd, vagyis előtte nem is érdemes próbálkozni.

Szűrőkamion regisztráció telefonszám: 06-20-561-22-89

Ugyanakkor fontos tudni azt is, hogy a szűrőkamionban a nap folyamán összesen 100 embernek tudnak helyet biztosítani, így a fenti telefonszám is csak addig lesz hívható, amíg ez a szám össze nem jön. És mint azt Csőzik László a posztban megjegyzi, mivel legutóbb is mindössze két óra alatt beteltek a férőhelyek, ezért most is érdemes lesz sietni.

A kamion egyébként vasárnap reggel 9-kor nyit Érd főterén.

Csőzik László a posztban megjegyzi, azoknak sem kell csüggedniük, akiknek végül nem sikerül majd helyet és időpontot foglalniuk, hiszen az önkormányzat már most dolgozik azon, hogy a következő hónapokban visszahozzák Érdre a kamiont.

Fotó: ÉrdMost archív

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email