230409-erdi-vse-farkas-balint

Nem sikerült a pontszerzés Iváncsán

230409-erdi-vse-farkas-balint

Nem sikerült a pontszerzés Iváncsán

Három gólt kapott idegenben az Érdi VSE.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A legutóbbi hazai mérkőzésen megszerzett győzelem után kicsit nagyobb önbizalommal lépett pályára az Érdi VSE a csoportot veretlenül vezető Iváncsa otthonában. A csapat titkon egy bravúros pontszerzésben reménykedett, de ez nem valósult meg, így az ellenfél megérdemelten tartotta otthon a három pontot, bár az eredmény egy kicsit túlzó – írja a klub a saját honlapján.

Ebedli Zoltán vezetőedző a Kertész F.—Szabó, Morvai, Fülöp, Németh—Kincses, Farkas, Göblyös, Spinner—Pál—Monori kezdőt küldte pályára.

Az első félidő hazai mezőnyfölényben telt, amelyet a házigazda két kapufája is alátámaszt. Ennek ellenére gól nélküli döntetlennel vonultak az öltözőbe a csapatok. A második játékrész azonban sajnos nem az érdieknek kedvezett.

A 47. percben már helyzetbe került az Iváncsa, de ezt még nem sikerült gólra váltani, azonban egy perccel később már az érdi kapuban volt a labda(1-0). Hamar érkezett egy újabb veszélyes helyzet, hiszen az 51. percben egy pontos beadásnak köszönhetően második gólját is megszerezte a házigazda(2-0).

Az érdieknek is adódott lehetősége a gólszerzésre. A 60. percben Kincses tört előre a jobb oldalon, három emberen is átjutott, de beadása kicsit hosszúra sikeredett és Monori nem érte el, így nem sikerült zárkózni. Bő negyedórával később ismét az Érdi VSE előtt volt a lehetőség, hiszen Németh ívelt a kapu elé, ahol Monori emelkedett a legmagasabbra és 4 méterről kapura fejelt. Varga bravúrral védett. A kipattanót az érdiek gyűjtötték be és Horváth 17 méterről kapura lőtt, ami lecsorgott a védőkről megint Monori elé. A támadó viszont hat méterről a jobb kapufát találta el.

A 86. percben Fülöp szabálytalankodott a tizenhatoson belül, sárga lapot kapott és büntetőt rúghatott az Iváncsa. A labda mögé Suszter állt és a jobbra vetődő Kertész mellett a bal sarokba lőtt(3-0).

Ugyan a 91. percben volt még lehetőség a szépítésre, de Szabó lövését a gólvonal elől vágta ki az ellenfél. Ezzel a kimaradt helyzettel, vége is lett a meccsnek.

„Az első félidőben még tudtuk tartani magunkat annak ellenére, hogy nem volt folyamatos a játékunk és a labdaszerzésekből nem tudtunk támadást építeni, kapott gól nélkül hoztuk le a félidőt. Második félidő elején jöttek a szokásos hibák és gyorsan kaptunk két gólt, ezután a cserék lendítettek a játékunkon és az támadásaink építése feljavult, aminek köszönhetően helyzeteket tudtunk kidolgozni. Sajnos a végén még egy büntetőt is összehoztunk, ami beállította a végeredményt. Érdemben nem tudtuk megnehezíteni a listavezető dolgát, remélem a következő meccseken ez máshogy lesz.”

– értékelt a mérkőzés után Ebedli Zoltán vezetőedző.

NB III. Dél-Nyugati csoport 12. forduló
Iváncsa KSE – Érdi VSE 3-0 (0-0)
Gól: Bányai (48., 51.), Schuszter (86.)

 

 

forrás: Érdi VSE

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email