M7autopalyaGA_231005.jpg

Szombaton elesik az M0-M7 csomópont

M7autopalyaGA_231005.jpg

Szombaton elesik az M0-M7 csomópont

Újabb ágat zárnak le, szerencsére csak egy napra.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az M0-M7 csomópontban a héten kezdődött burkolatfelújítási munkálatok folytatásaként  október 7-én, szombaton egy napra újabb csomóponti ágat zárnak le a forgalom elől – tájékoztatta szerkesztőségünket a Magyar Közút Nonprofit Zrt.

Az M0-ás autóúton az M1-es autópálya irányából érkezők a gyűjtő-elosztó pályára nem tudnak majd kihajtani, így a csomópontban az M1-es autópálya felől érkezők az M7-es autópályára egyik irányba sem tudnak majd felhajtani.

A korlátozást előreláthatólag még aznap, az esti órákban feloldják. A zárás ideje alatt az M0-ás autóúton az M1 autópálya irányából közlekedők az M7-es autópályára mindkét irányban az M0-ás autóút diósdi csomópontján keresztül tudnak majd felhajtani.

 

Érvényben marad az október 5-én bevezetett teljes útzár is az M7-es autópálya Balaton irányába vezető oldal melletti gyűjtő-elosztó pályáján.

Emiatt az M7-es autópályán Budapest irányából az M0-ás autóútra mindkét irányba, továbbá a 8103-as jelű út Érd észak irányába sem lehet felhajtani, várhatóan 2023. október 16-ig.

Az ajánlják, hogy azárás ideje alatt Budapest felől az M0-ás autópályára az M1-es autópályán keresztül hajtsanak fel az autósok.

Érdemes még indulás előtt tájékozódni a munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről az Útinform oldalán, illetve megtervezni optimális útvonalunkat valamelyik navigációs közösségi autós alkalmazás segítségével.

Fotó: ÉrdMost archív, Gárdos Attila

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email