erd_retrokepek_borito_17

Felismeri, hol készültek ezek a régi érdi képek? (17)

erd_retrokepek_borito_17

Felismeri, hol készültek ezek a régi érdi képek? (17)

Most sem könnyítjük meg olvasóink dolgát.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Retró fotós játékunk legutóbbi epizódjában – mint fogalmaztunk – az eddigi „legérdibb” felvételt mutattuk be önöknek. És azt is mondtuk, hogy ez minden bizonnyal komoly kihívás lesz. Ez be is jött, hiszen korántsem kaptunk annyi üzenetet, mint a korábbi és jobban felismerhető fényképek esetében.

Be kell vallanunk, mi magunk se tudnánk, hogy Érd mely pontjáról származik a kép, ha nem lenne ott az utcatábla, amit ugye a játék kedvéért kitakartunk. Most viszont megmutatjuk eredeti formájában.

Egyébként ahogy azt már jeleztük, noha lassan elfogynak a sorozat alapjául szolgáló képek, azért maradt még olyan, ami hasonló próbatételt jelenthet. Például a mára kiválasztott fotón szintén egy érdi mellékutcát láthatunk, és mivel az utca neve itt is jól kivehető, így kénytelenek voltunk azt ismét eltüntetni.

Sorozatunk rutinos követőinek talán már mondani sem kell, hogy a megfejtéseket az ÉrdMost Facebook oldalán, a kép alatti kommentmezőben várjuk. Egyúttal most is arra biztatjuk olvasóinkat, hogy ne feltétlenül csak a tippjeiket írják meg, hanem akár egy aktuális fotót is küldjenek a helyszínről. Esetleg meséljenek el egy emlékezetes sztorit, amit a felvétel juttatott az eszükbe.

Jó fejtörést kívánunk, és persze előre is köszönjük!

AZ IHLETET ADÓ KÉP TEHÁT:

Címlapfotó: ÉrdMost/Szűcs Gergely, Archív fotó: Csuka Zoltán Városi Könyvtár archívuma

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email