aradszki_gasparik_2

Tisztújítás és kontinuitás a Fidesz érdi szervezetében

aradszki_gasparik_2

Tisztújítás és kontinuitás a Fidesz érdi szervezetében

Gasparik Gábor váltja a pártelnökséget évtizedek óta betöltő T. Mészáros Andrást.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

A minap megtartotta kétévente esedékes tisztújító közgyűlését a Fidesz érdi szervezete. A tagság az elnöki tisztséget immár sok-sok éve betöltő, egykori érdi polgármester, T. Mészáros András helyett Gasparik Gábornak szavazott bizalmat – olvashatjuk Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő Facebook oldalán.

Gasparik Gábor a 2019-es önkormányzati választásokat megelőzően éveken keresztül T. Mészáros András polgármesteri kabinetjének a tagja volt. A tisztújításon az elnökség tagjait is megválasztották. Ők Antunovits Antal, Fülöp Sándorné, Józsa Csaba László, Papp-Riebel Zsófia, Simó Károly és Takács Éva lettek.

A Fidesz – Magyar Polgári Szövetség november közepén esedékes kongresszusára az érdiek Antunovits Antalt, Gasparik Gábort, Józsa Csaba Lászlót, Papp-Riebel Zsófiát, Simó Károlyt, Stass Lászlót és Takács Évát választották küldöttnek, a Fidesz területi választmányába pedig Simó Károlyt ajánlották.

Az érdi Fidesz elnökségében történt változás ugyanakkor a párt helyi közgyűlési frakcióját nem érinti. A közgyűlésben továbbra is Antunovits Antal, Simó Károly, T. Mészáros András, Dr. Bács István, Fülöp Sándorné és Demjén Attila képviseli a Fideszt.

Fotó: Facebook/Dr. Aradszki András országgyűlési képviselő

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email