programajanlo_2023_szept_11_12_index

Izgalmas programokkal indul a hét Érden

programajanlo_2023_szept_11_12_index

Izgalmas programokkal indul a hét Érden

Operett délután Leblanc Győzővel, életvezetési tanácsok Pál Feri atyától és az érdi Kastélydomb titkai.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szeptember 11-én hétfőn, 13:30-tól az ismert opera- és operetténekesnek, Leblanc Győzőnek, illetve partnerének, Szeredy Krisztinának a „Hol van az a nyár?” című nosztalgiaműsorát hallgathatják meg azok, akik ellátogatnak a Szepes Gyula Művelődési Központba.

A részvétel az érdi 65 év felettieknek ingyenes, előzetes regisztráció nem szükséges.

Az eseményre az „Idősen, aktívan Érden” idősügyi programsorozat keretében kerül sor, aminek további, szeptemberi programjait IDE KATTINTVA találják.

Másnap szintén a Szepes Gyula Művelődési Központban kerül sor a Prima Primissima díjas római katolikus pap, mentálhigiénés szakember, motivációs előadó és író Pál Ferenc, vagy közismertebb nevén Pál Feri előadására.

A „Hogyan őrizzük meg az életkedvünket? A kiégés megelőzése” című előadása szeptember 12-én kedden 19 órakor kezdődik, amire online módon IDE KATTINTVA tudnak jegyet szerezni, vagy személyesen az érdi Tesco áruházban található Líra-Móra Könyvesboltban.

Nem kevésbé ígérkezik izgalmasnak a Magyar Földrajzi Múzeum kedd esti programja sem, ahol a valaha Érd-Ófaluban álló Szapáry-kastély történetébe kaphatunk bepillantást. De nem csak úgy általában, hanem azoknak a legfrissebb régészeti kutatásoknak a tükrében, amiről néhány hónapja az ÉrdMost is beszámolt.

Az esemény díszvendége dr. Szapáry György az Magyar Nemzeti Bank volt alelnöke, egykori washingtoni nagykövet, Szapáry Péter egyenesági leszármazottja lesz.

„A Kastélydomb titkai” című előadás kedden 18 órakor kezdődik a Magyar Földrajzi Múzeumban.

Fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email