Tornagyőztes az Érd női kézilabdacsapata

Tornagyőzelemmel hangoltak kéziseink a bajnoki rajtra

Tornagyőztes az Érd női kézilabdacsapata

Tornagyőzelemmel hangoltak kéziseink a bajnoki rajtra

Megnyerte az Érd azt a női kézilabda felkészülési tornát, amelyet Orosházán rendeztek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Veretlenül zárt és ezzel a végső győzelmet is megszerezte az Érd női kézilabdacsapata az orosházi felkészülési tornán. Simics Judit együttese a békési városban lépett pályára négy klub ellen.

A nyitányon a PEAC-ot 40-30-ra múlta felül a gárda, majd a házigazda Orosházát 31-24-re verte, zárásként pedig a SZISE ellen bizonyult jobbnak 36-29-re. Hab a tortán, hogy két egyéni díjat is hazahozhattak érdi játékosok: a torna gólkirálya Dávid-Azari Fruzsina lett huszonnégy találattal, míg a legjobb kapusnak járó elismerést Imre Szofi érdemelte ki teljesítményével. Érdekesség, hogy a felnőtt csapattal párhuzamosan az Érd U19-es leány alakulata is pályára lépett Orosházán, amely a Dunakeszit és a hazaiakat felülmúlva, azonban a SZISE-vel szemben alulmaradva bronzéremmel zárt.

Eredmények:
Érd – PEAC 40-30 (17-14)
Érdi gólok: Sztankovics 7, Dávid-Azari 6, Gerháth, Kellermann, Gerencsér 5-5, Panyi 4, Kiss 3, Berényi, Háfra 2-2, Braun.
Orosháza – Érd 24-31 (9-17)
Érdi gólok: Dávid-Azari 13, Kiss 4, Háfra, Sztankovics 3-3, Gerencsér, Braun 2-2, Gerháth, Kellermann, Landi, Tóth-Ficsor.
Érd – SZISE 36-29 (18-11)
Érdi gólok: Gerháth 10, Kellermann 7, Dávid-Azari 5, Panyi 4, Sztankovics 3, Gerencsér, Braun, Kiss 2-2, Háfra.

Az NB I/B 2023/2024-es idényére hangoló Érd felnőtt női kézilabdacsapata ezzel le is játszotta utolsó edzőmérkőzéseit az elmúlt napokban, ugyanis a főpróbának is szánt most pénteki találkozót az ellenfelét lemondta. A bajnoki rajt jövő vasárnap, szeptember 3-án 18 órától lesz, méghozzá Gyálon a Tempo KSE ellen.

Fotó: Érd Handball

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email