vihar_iteletido_storm

Brutális zivatarok vágják ketté az országot

vihar_iteletido_storm

Brutális zivatarok vágják ketté az országot

Villámlás és jégeső kíséri a heves zivatarokat, ezért riasztást adtak ki.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Csütörtökön tovább növekszik a fátyolfelhőzet, amely a délkeleti, keleti megyéink fölött meg is vastagszik, így ott erősen felhős vagy borult lesz az ég, másutt pedig gomolyfelhők képződnek. Északnyugat felé haladva számíthatunk több napsütésre – adta hírül az Országos Meteorológiai Szolgálat.

Napközben legfeljebb egy-egy zápor lehet, majd késő délutántól, estétől a délkeleti, keleti határszélen eleredhet az eső. Gyenge vagy mérsékelt lesz az északi szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 22 és 27 fok között várható. Késő este 16 és 19 fok között alakul a hőmérséklet.

Pénteken változóan napos-felhős időre van kilátás, de elszórtan futó zápor, esetleg egy-egy zivatar kialakulhat. Többfelé élénk, néhol erős lehet az északi szél. Délutánra 21 és 27 fok közé melegedhet a levegő, a tartósabban felhős, esős tájakon maradhat hűvösebb az idő.

A Országos Meteorológiai Szolgálat hét vármegyére adott ki elsőfokú figyelmeztetést, így több helyen zivatar alakulhat ki. Elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként szélerősödés, jégeső előfordulhat.

fotó: ÉrdMost

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat a Közalkalmazottak jogállásáról szóló 1992. évi

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email