230603-kovacs-ferenc-richard-erdi-motorversenyzo-ezusterem

Második helyen ért célba városunk tízéves motorversenyzője

230603-kovacs-ferenc-richard-erdi-motorversenyzo-ezusterem

Második helyen ért célba városunk tízéves motorversenyzője

Kevés híján múlt csak az első hely Kovács Ferenc Richárdnak..

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ezüstérmes lett Kovács Ferenc Richárd a KTM-Husqvarna Centrum Magyar EnduroCross Bajnokság és Kupa aktuális állomásán. A fiatal érdi motorversenyző a Veszprémvarsányban megtartott 3. fordulóban indult, és egészen a dobogó második fokáig menetelt. Az ifjúságiak 65 ccm-es mezőnyében az érdi fiú akár az aranyérmet is megnyerhette volna, azonban egy technikai hiba ezt meghiúsította.
„A kategóriában, amiben rajthoz álltam, ezúttal nem volt túl sok ellenfél. Mégis nagyon izgalmas versenyt tudhatok magam mögött. A korábbi sérülésem már nem akadályozott szerencsére, ez nagy könnyebbség volt számomra” — kezdte értékelését az ÉrdMost.hu-nak a mindössze tízéves Kovács Ferenc Richárd.
„A futamon a dobogó legfelső fokát is elérhetőnek éreztem, de sajnos a technika kibabrált velem, így be kellett érnem a második hellyel. Így sincs okom panaszra. Úgy érzem, kihoztam magamból, amit tudtam. A felkészülések folyamatosan zajlanak a további megmérettetésekre, amiket már nagyon várok” — tette hozzá az érdi motorversenyző.

Fotó: Miller Photostudio

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email