erd-noi-kezilabda-archiv

Búcsúzik a hazai pályától az Érd női kézilabdacsapata – videó

erd-noi-kezilabda-archiv

Búcsúzik a hazai pályától az Érd női kézilabdacsapata – videó

Szezonbeli utolsó hazai bajnoki mérkőzésüket játsszák Gerháth Kincsőék szombaton.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Mindössze két forduló van hátra a női kézilabda NB I 2022/2023-as szezonjából, ezalatt pedig egy-egy itthoni és idegenbeli találkozó vár az Érdre. Elsőként az élvonaltól már biztosan búcsúzó, utolsó helyen álló együttes a tabella élbolyához tartozó, ötödik Siófokot látja vendégül szombaton kora este, az Érd Arénában.

A mostani ellenféllel legutóbb idén januárban találkozott az érdi gárda. Akkor ugyan a Balaton-partiak nyertek 31-26-ra, viszont említésre méltó, hogy a második játékrészben jobban teljesített a vendégcsapat a pályaválasztónál és egy góllal meg is „nyerte” azt a félidőt.

Simics Judit alakulata minden bizonnyal mindent megtesz azért, hogy az eredménytől függetlenül szép játékkal búcsúzzon az Érd Arénától és a csapat hűséges szurkolóitól.

Női kézilabda NB I., 25. forduló, 18:00, Érd Aréna
Érd – Siófok KC

A mérkőzés beharangozója:

Fotó: Balogh István/archív

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email