nyari_tabor

Vigyázz, kész, jelentkezz a nyári napközis táborba!

nyari_tabor

Vigyázz, kész, jelentkezz a nyári napközis táborba!

Kiváló programok, izgalmas lehetőségek várják az érdi gyerekeket a nyáron.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Ahogy azt korábban az ÉrdMost megírta, az önkormányzat idén is lehetőséget biztosít az érdi gyerekeknek a vakáció ideje alatt a kikapcsolódásra, ugyanis a nyári napközis tábor nyolc héten át változatos programokkal készül.

Június 26-tól augusztus 18-ig várják a diákokat izgalmas foglalkozásokkal, a Szociális Gondozó Központ szervezésében; ezúttal a színek köré szervezik a programokat – beszélt a részletekről az Érd FM-nek Bereiné Petrik Mária.

A táborba 7 éves kortól 12 éves korig lehet jelentkezni. A turnusok hetente váltják egymást, ehhez kapcsolódóan fontos változás, hogy egy gyermek maximum két turnusra iratkozhat be. Ezzel szeretne a Szociális Gondozó Központ minden családnak lehetőséget biztosítani, hogy a lehető legtöbb diák vehessen részt a heti programokon. A helyszín idén is a Bolyai iskola, valamint a múzeumkert lesz. Hetente 60 főt tudnak fogadni. Az Intézményi Gondnokságon lehet jelentkezni és befizetni a díjat, amit a drágulások miatt kénytelenek voltak emelni – tette hozzá az intézményvezető.

Az érdi gyermekeknek egy heti turnus 15.000 forint, amennyiben más településről érkezne a gyermek a táborba, akkor 40.000 forintot kell fizetni egy hétre. A hátrányos helyzetű családok rászorultsági fok alapján kedvezményben részesülhetnek

– hangsúlyozta Bereiné Petrik Mária.

Öltözzünk! szlogennel hetente más színt öltenek magukra a résztvevők, illetve minden héten lesznek a színekhez kapcsolódó mesék és kirándulások. Az első héten például a kék köré szervezik a programokat a Hupikék törpikékkel, de meghívtak egy búvárt és egy utazó planetáriumot is – sorolta az intézményvezető.

A hetedik hét a lila, a hatodik a piros jegyében telik egyebek mellett csapatépítő játékokkal, míg az ötödik hét a barna hét lesz, Maci Laci kalandjaival. A 8. hét az arany-ezüst szín köré szerveződik Aladdin és a csodalámpa meséjével, kincskereső játékkal, ékszerkészítéssel. Ezenkívül Tordasra, a western faluba látogatnak az utolsó héten.

A nyári tábor heti programkínálatát ITT tekintheti meg. A jelentkezéssel kapcsolatban minden információ pedig ITT található.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email