imre_szofi

Újabb korosztályos Európa-bajnok kapus érkezik Érdre

imre_szofi

Újabb korosztályos Európa-bajnok kapus érkezik Érdre

Németh Kata leigazolása után a kölcsönbe érkező Imre Szofit jelentette be az NB I-es női gárda.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Nemrég adtunk hírt róla, hogy Németh Kata személyében ifjúsági és junior Európa-bajnok kapussal erősít az NB I-ben szereplő Érd női kézilabdacsapata. A kiesés szélén álló együttes javában építi a 2023/2024-es idény csapatát, ennek következő lépéseként jelentették be egy újabb hálóőr, Imre Szofi érkezését.

A Ferencváros színeiben korábban Simics Judit kezei alatt is dolgozó, Németh Katához hasonlóan szintén ifjúsági Európa-bajnok kézilabdázó kölcsönbe kerül Érdre. A most futó idényben az FTC U19-es csapatával az NB I/B-n játszó Imre Szofi kihívásokkal teli idényt vár új állomáshelyén.

„Simics Jucó az előző szezonban volt edzőm és tőle érkezett a felkérés, hogy jövőre szeretne a csapatában tudni. Nagyon izgatott vagyok, mindenképp kihívásokkal teli lesz a következő idény. Szeretnék minél többet játszani és minél stabilabb tagja lenni az Érdnek. Szerintem egy nagyon fiatal és motivált együttes van kialakulóban, meg akarjuk mutatni, hogy magasabb szinten is tudunk kézilabdázni. Elsődleges célom, hogy odakerüljek a felnőtt élvonalba. Hosszú távon pedig mindenképp BL-induló csapatban szeretnék majd védeni és egyértelműen a felnőtt válogatottság elérése a cél.”

– nyilatkozta Imre Szofi az érdi kézilabdaklub honlapjának, a handballerd.hu-nak.

Érdekesség, hogy Imre Szofi édesanyja az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes kézilabdázó, Kökény Beatrix, édesapja pedig az olimpiai ezüstérmes, világ- és Európa-bajnok párbajtőrvívó, Imre Géza.

Szintén az Érdhez kapcsolódó átigazolási hír, hogy Kellermann Dóra személyében fiatal irányító is csatlakozik az új idényben, aki Balatonboglárról, a Nemzeti Kézilabda Akadémiától igazol Simics Judit vezetőedző gárdájához.

Fotó: Fradi.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email