kiss_dorottya_zsofia

Hű marad Érdhez a vb-ezüstérmes Zsófi

kiss_dorottya_zsofia

Hű marad Érdhez a vb-ezüstérmes Zsófi

A saját nevelésű kézilabdás a következő idényt is Érden tölti.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Kiss Dorottya Zsófia az érdi utánpótlás nevelésből nőtte ki magát, és a 2019/20-as szezonban debütált az első csapatban. Ezután minden évben egyre több lehetőséget kapott. Először inkább védekezésben, majd később a támadásoknál is – írja hivatalos oldalán az ÉRD.

Az idei bajnokság 20 mérkőzésén 15-ször talált a kapuba, ami az eddigi éveket tekintve a legjobb mutató tőle a felnőttek között. Zsófi tavaly nyáron ezüstérmet nyert a magyar női junior válogatottal a Celjében rendezett U20-as világbajnokságon.

„Örülök neki, hogy jövőre Érden játszhatok. Nagyon szeretek ezzel a csapattal együtt dolgozni és edzeni. Szerintem egy nagyon jó közösség alakult ki, annak ellenére, hogy mostanában nem úgy sikerültek a mérkőzések, ahogy szerettük volna. De ami bennünk van, azt még idén szeretnénk kihozni. Idén, amikor lehetőséget kaptam, igyekeztem is élni vele. Még mindenképp kell fejlődnöm  mind támadásban, mind pedig védekezésben, és ezen leszek jövőre is”

– nyilatkozta a fiatal beálló.

Kiss Dorottya Zsófia kitölti a szerződését és a következő idényben is az első keretnél számítanak rá – áll a csapat közleményében.

forrás/fotó: handballerd.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email