Érdi siker a tavaszi nyitányon

Győztes tavaszi nyitány férfi kézilabdázóinktól

Érdi siker a tavaszi nyitányon

Győztes tavaszi nyitány férfi kézilabdázóinktól

Folytatta jó szereplését az NB II felé haladó Kőrösi KDSE-Treff 99 férfi kézilabdacsapata.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Több héten át zajló téli felkészülési időszak után ismét útjára indult a labda a Pest megyei férfi kézilabdabajnokság első osztályában. A Kőrösi KDSE-Treff 99 listavezetőhöz méltó módon fölényes sikert aratott a Cegléd II-Abony felett idegenben, a 14. fordulóban.
A találkozó és így a bajnoki pontok sorsa már az első félidőben eldőlt, hiszen a szünetig tizennégy gólos előnyt hozott össze Narancsik Imre edző érdi csapata.
Férfi kézilabda Pest megyei bajnokság I. osztály
Cegléd II-Abony – Kőrösi KDSE-Treff 99 29-47 ( 11-25 )
Érdi gólszerzők: Zeitler 10, Cseh, Gyöngyösi 9-9, Veres 6, Smid, Hajdu, Kovács 3-3, Kékesi 2, Saibán, Bauer 1-1.
„Az elejétől kezdve csapatunk irányította a mérkőzést, ahol szebbnél szebb dolgokat csináltunk védekezésben és támadásban egyaránt. Az első félidőben extra teljesítményt nyújtott a kapus Simon Roland, így 14 gólos előnnyel mentünk szünetre. A második félidőben már lankadt a koncentráció, de még így is további 4 gólt szereztünk” – értékelt Narancsik Imre edző a mérkőzés után.
A Kőrösi KDSE-Treff 99 továbbra is élen áll a bajnokságban. Jelenleg tíz győzelmet és egy-egy döntetlent, illetve vereséget számláló mérleggel, kétpontos előnnyel utasítja maga mögé a második helyezett Domonyt, valamint öt egységgel a harmadik Veresegyházat.

Fotó: (Pecsuvácz Péter/archív)

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email