22_03_29_erdmost_nincskep

Nem sikerült a pontszerzés Siófokon

22_03_29_erdmost_nincskep

Nem sikerült a pontszerzés Siófokon

Változatos mérkőzésen végül ötgólos vereséget szenvedett az ÉRD.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Jól kezdte a mérkőzést az ÉRD, ugyanis Fekete Bozsana találatával megszerezték a vezetést. A találkozó első nyolc perce kiegyenlített volt, fej fej mellett haladtak a csapatok (4-4).  A Siófok azonban tempót váltott és elkezdte növelni a különbséget.

A félidő derekán már hatgólos hátrányban volt az ÉRD(12-6), de valamelyest sikerült felzárkózniuk, ám ezt a lendületet nem tudták tartani. A félidő végére pedig ismét hat gól volt a csapatok között(18-12).

A fordulást követően rendezte sorait az ÉRD, hiszen némi bizonytalanság után a 38. percre felére csökkentette a különbséget a csapat(20-17). Egy siófoki időkérés után folytatták a felzárkózást a vendégek(20-18), a kétgólos különbség pedig állandósult a csapatok között. Az utolsó negyed órára azonban felszívták magukat a hazaiak és a 49. percre ismét hat gól volt a különbség(26-20).

Az utolsó tíz percben sem változott sokat a játék képe. Bár voltak próbálkozások az érdi oldalon, de ezeket rendre hatástalanította a házigazda. A mérkőzésen végül a Siófok KC szerezte meg a két pontot, 31-26-ra győzte le az ÉRD együttesét.

fotó: archív

További cikkeink

További cikkeink

Szociális Gondozó Központ Házi Segítségnyújtás pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó munkakör/feladatkör betöltésére.
A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében gondozó/ápoló munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email