Állásbörze_plakát copyLEAD

Állást kínál a rendőrség

Állásbörze_plakát copyLEAD

Állást kínál a rendőrség

Az állásbörzén egyenruhás és civil munkakörök közül is lehet választani.

A Rendőrségi Igazgatási Központban 2023. február 9-én 10-14 óra között megrendezésre kerülő állásbörzén az egyéni tájékoztatás adás mellett, az egyes munkaköröket betöltő szakemberekkel, tanulókkal hallhatnak pódiumbeszélgetéseket az érdeklődők, de lehetőség lesz a jelentkezéssel kapcsolatos egészségügyi és pszichológiai konzultációra is.

Az eseményre látogatók megismerkedhetnek a közép-magyarországi régió rendőri szerveinél

  • Budapesti Rendőr-főkapitányság,
  • Készenléti Rendőrség
  • Pest Vármegyei Rendőr-főkapitányság
  • Repülőtéri Rendőri Igazgatóság

betölthető egyenruhás és civil munkakörökkel, de továbbra is várják – a Készenléti Rendőrség Határvadász Ezredének állományába – Bács-Kiskun és Csongrád-Csanád Vármegyék területére a szerződéses határvadászok jelentkezését, amelyről az ÉrdMost.hu korábban itt számolt be részletesen.

rendorseg_jarortars_191114

Az érdeklődők tájékoztatást kaphatnak a 10 hónap képzési idejű rendőrjárőr, a szerződéses határvadász, a fegyveres biztonsági őr, az iskolaőr, a határrendész feladatairól, illetve a speciális képzettséget igénylő munkakörökről (pl.: helikopterpilóta, kiber nyomozó, motoros rendőr, drónkezelő), képzésükről, továbbá a Miskolci és Körmendi Rendvédelmi Technikumokba és a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karára való jelentkezés (4 éves rendvédelmi tisztjelölt képzés) feltételeiről.

police_katymaribetorok_220113

 

A rendezvényen civil munkakörök közül is lehet választani, többek között karbantartó, festő, titkárnő, bérszámfejtó, forenzikus szakember pozíciókra is keresnek leendő munkatársakat.

Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött, részletek a Legyél Te is rendőr Facebook oldalon.

forras: police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email