Érd-Budaörs női kézilabda

Csak egy pici kellett volna a győzelemhez az érdi kéziseknek

Érd-Budaörs női kézilabda

Csak egy pici kellett volna a győzelemhez az érdi kéziseknek

Női kézilabda csapatunk szoros mérkőzésen maradt alul a Budaörs ellen.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Szerda este 28-27-re végződött az Érd a Moyra-Budaörstől hazai pályán, az élvonalbeli női kézilabda-bajnokság 10. fordulójában. Gyakorlatilag végig partiban volt a csapatunk az esélyesebb vendégekkel szemben, az első félidei remek játékot az eredmény utáni futás váltotta fel a második etapban.

Hazai góllal indult az alsóházi, egyben szomszédvári rangadó. Az első tizenhét percben vagy vezettek Fekete Bozsanáék, vagy döntetlent jelzett az eredményjelző. Először 8-7-nél került előnybe Buday Dániel vendégcsapata, de hamar fordított az Érd. Ezt követően 12-11-nél ismét a vendégek álltak jobban, és a félidei szünetre is egygólos, 14-13-as budaörsi vezetéssel vonultak a felek.

A második játékrész már korántsem hozott annyi fordulatot és izgalmat, mint az első: a Budaörs végig vezetett, néhol három találattal. Végül a vendégek 28-27-re nyertek és begyűjtötték a két bajnoki pontot. Az Érd maradt a tabella utolsó, tizennegyedik helyén és egyre nehezebb helyzetben van a kiesés elkerüléséért folytatott harcban.

Női kézilabda NB I 10. forduló, Érd Aréna, 300 néző
Érd – Moyra-Budaörs Handball 27-28 (13-14)
Érdi gólok: Kopecz 11, Fekete 6, Paróczy 3, Puskás, Ábrahám, Csáki L. 2-2, Csáki Zs.

 

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email