pexels-artem-podrez-7048040

Így dönthetnek az érdiek a városuk jövőjéről

pexels-artem-podrez-7048040

Így dönthetnek az érdiek a városuk jövőjéről

Vasárnapig lehet kitölteni a Települési Környezetvédelmi Program kapcsán kiírt kérdőívet.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Korábban az ÉrdMost is hírt adott arról a kérdőívről, amiben a városvezetés Érd jövőjét illetően fogalmazott meg kérdéseket.

Mint azt Tetlák Örs alpolgármester az Érd FM Bundáskenyér című reggeli műsorában elmondta, az önkormányzat a Települési Környezetvédelmi Program felülvizsgálatán dolgozik, és ebbe a munkába most a lakosságot is szeretné bevonni.

Az öt szakaszból álló kérdőív többek közt a parkolás, a közbiztonság, a köztisztaság, a tömegközlekedés, iparfejlesztés, vagy például az illegális hulladék kezelése kapcsán kéri ki az érdiek véleményét. A politikus elmondta, ahogy a néhány hónapja lezajlott közösségi gyűlés, úgy ez a kérdéssor is segít a városvezetének megismerni a helyiek tapasztalatait, véleményét az Érdet és főleg annak jövőjét érintő legfontosabb ügyekben.

Hozzátette, a kérdőívet már több százan kitöltötték, de reméli, hogy a december negyedikei zárásig még további sok-sok érdi tesz hasonlóképp. Ugyanakkor hangsúlyozta, akármennyien is válaszolnak a feltett kérdésekre, az biztos, hogy a mindenkori városvezetésnek figyelembe kell venni a véleményeket.

A kérdőívet az alábbi linkre kattintva érhetik el.

https://online-kerdoiv.com/index/q/h/818a1206b843e40bbb4a4b0b205431fc?fbclid=IwAR2yiggI2vVMfUiziPTuRWGYtQzsdh0M4fBzBl5kIrBb_l91F0RX_fAwh4s

A Tetlák Örssel készült interjút teljes hosszában pedig itt tudja meghallgatni:

Fotó: Pexels

További cikkeink

További cikkeink

Az Érdi Kincses Óvoda és tagóvodái pályázatot hirdet köznevelési foglalkoztatotti jogviszony keretében óvodapedagógus munkakör/feladatkör

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email