zolderd_jpg_baloghalex

Így lehet Érd még tisztább, még zöldebb és még élhetőbb

zolderd_jpg_baloghalex

Így lehet Érd még tisztább, még zöldebb és még élhetőbb

Mindezt bárki elmondhatja, megüzenheti városunk vezetőinek.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Melyek Érd legégetőbb problémái? Hogyan szabályozzuk a parkolást, tartsuk tisztán Érdet, javítsuk a közbiztonságot, fejlesszük a tömegközlekedést? Hol vannak a városban illegális szemétlerakók? Mit gondolnak az iparfejlesztésről, a parkosításról, a városban zajló és tervezett beruházásokról?

Több tucat kérdésben várjuk ismét az érdi polgárok véleményét! Szánjon pár percet annak a kérdőívnek a kitöltésére, amelynek eredményei szerint készülő program a következő években alapjaiban határozza meg azokat a döntéseket, amiket a városvezetés és a közgyűlés hoz.

varoshazadomib_210727

Önkormányzatunk a Települési Környezetvédelmi Program felülvizsgálatán dolgozik, amely városunk egyik legfontosabb környezetvédelmi-fejlesztési programja. Olyan fontos témákat tartalmaz, mint az útépítések, a csapadékvíz-kezelés, az ipartelepítés, a köztisztaság – ezekről mondhatnak most Önök véleményt!

Nem utolsó sorban a Települési Környezetvédelmi Program egy olyan projektlistát eredményez, amelyet a városvezetés az EU-s és az állami támogatásokra pályázva maximálisan figyelembe fog venni, tehát érdemben befolyásolja, milyen irányt vesz városunk fejlődése! A kérdőívet itt találja:

https://online-kerdoiv.com/index/q/h/818a1206b843e40bbb4a4b0b205431fc.

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email