erdarena3_jpg_erdvaroshaza

Megmenekült az érdi uszoda: év végéig van pénz a nyitvatartásra

erdarena3_jpg_erdvaroshaza

Megmenekült az érdi uszoda: év végéig van pénz a nyitvatartásra

42 millió forint támogatást kapott a sportlétesítmény az áram- és gázszámla kifizetésére.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

„Öröm a nagy rezsiürömben! Kb. másfél órája landolt a postaládámban Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár levele arról, hogy a kormány több mint 42 millió forint támogatást ad az Érd Aréna óriásira nőtt áram- és gázszámláinak kiegyenlítéséhez az október 1. és december 31. közötti időszakra.

Ezzel átvállalják az önkormányzat energiaárrobbanás okozta pluszköltségeit az év végéig” – írta boldogan Csőzik László Érd polgármestere a Facebook oldalán. Így folytatta:

„Azaz most már biztos, hogy az idei évben nem kell bezárnunk az Arénát. Nyitva tarthatjuk a nagy uszodát. Azaz továbbra is járhatnak a gyerekek szinkron-, versenyúszás, illetve vízilabda edzésre, babaúszásra.

 

Várjuk szeretettel továbbra is az érdi polgárokat, családokat úszni, szaunázni, közösségi életet élni. Az úszómedencék vízhőmérsékletét 25 fokon, a tanmedencékét 30 fokon tudjuk biztosítani. Megtartjuk a kézilabda- és a dartsedzéseket is!

Nem maradnak el az érdi szalagavatók. Mi több, számos más település iskoláinak szalagavatója is itt lesz megtartva. Nem maradnak el a vízilabda, kézilabda (sem bajnoki, sem utánpótlás) mérkőzések. Nem marad el a szinkronúszó kupa. Megtartjuk a Bajnokok Ligája keretében a Fradi női kézilabda csapata CSM-Bucuresti elleni örökrangadóját.”

„Köszönjük a kormánynak, amiért úgy döntött, hogy az Érd Arénát felveszi azon sportlétesítmények listájára, amelyek központi támogatást kapnak a nyitva tartáshoz. Külön köszönet illeti Schmidt Ádám államtitkár urat: október elején tárgyaltam vele először az Aréna sorsáról, s némi adategyeztetés után viszonylag hamar meg is született a pozitív döntés!”

Fotó: Csőzik László/Facebook

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email