Krajnyák Zsuzsanna nyerte a világkupa-sorozat pisai versenyét.

A világ tetején ünnepelték a vívónkat, Krajnyák Zsuzsit

Krajnyák Zsuzsanna nyerte a világkupa-sorozat pisai versenyét.

A világ tetején ünnepelték a vívónkat, Krajnyák Zsuzsit

Világkupát nyert a sérüléséből felépült érdi vívónő Pisában, míg csapatban ezüstérmet szerzett.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Aranyérmes lett Krajnyák Zsuzsanna az olaszországi Pisában rendezett kerekesszékes vívó-világkupa versenyen. A vívó Krajnyák Zsuzsi Magyar Paralimpiai Bizottság beszámolója szerint Krajnyák Zsuzsanna az „A” sérültségi kategória tőr viadalában remek versenyzéssel jutott fináléba, ahol egy másik magyarral, a Törekvés SE-ben csapattárs Hajmási Évával került szembe.

Az érdi vívó akarata érvényesült jobban az aranycsatában, amelyet 15-10-re nyert meg. Ugyanakkor a Hajmási Éva, Krajnyák Zsuzsanna, Veres Amarilla, Dr. Mező Boglárka összetételű női párbajtőrcsapat is aranyéremért küzdhetett, miután a grúz és olasz riválisaikon is átverekedték magukat.

Sajnos a magyar hölgyek a lengyelek elleni döntőt sérülés miatt nem tudták végigvinni, így második helyezéssel fejezték be a versenyszámot.

„Kicsit izgultam, milyen lesz pástra lépni egy év szünet után, de szerencsémre egyből visszajött az a jóérzés az első asszóm után, amit meg is nyertem. Fizikálisan még nem vagyok százszázalékos, kettőbe jutásért nagyon elfáradtam, de a döntőre volt időm összeszedni magam. Pisában sokszor jártam, így nem volt ismeretlen a helyszín. Kezemet nagyon féltettem,de szerencsére nem lett baj. Párbajtőrben hamarabb elfáradtam ás sajnos nem jutottam nyolcba, de nem voltam elkeseredve, mert másnap a csapatot nagyon jól éreztem és jól is vívtam.” — értékelt a világkupa-győztes Krajnyák Zsuzsanna.

Fotó: Facebook/Krajnyák Zsuzsanna

További cikkeink

További cikkeink

A Szociális Gondozó Központ Idősek Otthona pályázatot hirdet Közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében ügyviteli munkatárs
A Szociális Gondozó Központ Hajléktalanellátás Szervezeti Egysége pályázatot hirdet közalkalmazotti jogviszony (Kjt.) keretében segítő

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email