drog4_6

Felszámolták a drogfeldolgozó üzemet Érden – fotók

drog4_6

Felszámolták a drogfeldolgozó üzemet Érden – fotók

Az érdi nyomozók egy 2022-ben kábítószer-kereskedelem miatt indított nyomozást fejeztek be a napokban.

Érdfm 101.3 – Hallgasd bárhol! Bármikor!

HIRDETÉS

Az érdi nyomozók kaptak egy fülest 2022. márciusában arról, hogy egy érdi családi házban egy férfi kábítószert tart és termeszt. A helyi zsaruk ellenőrizték a befutott információkat, a kérdéses ingatlan előtt igazoltatták a 29 éves célszemélyt, kábítószer gyorstesztje THC-re pozitív eredményt mutatott. Indultak is kutatni, a látvány nem volt mindennapi.

A nagyszobában feltehetően marihuána ültetvényt, az előszobából a hálószoba irányába a földön egy ezüst szellőzőcsövet, majd a hálószobában két fekete sátort és fűtő berendezést találtak, ami előfeltétele a marihuána növényi egyedek folyamatos fejlődésének. A férfit azonnal elfogták és előállították.

A rendőrök összesen 37 tő kábítószergyanús növényi egyedet, körülbelül 100 gramm kábítószergyanús növényi anyagmaradványt és 21 darab barna magot találtak. P. Dávid már a helyszínen beismerte bűnösségét. A bűnjelek közzé került őrlő, digitális mérleg, simítózáras tasak, ventillátor, hőmérő, növénynevelő lámpa és szénszűrő is.

A kirendelt igazságügyi botanikus szakértő véleménye szerint valamennyi lefoglalt növény és mag morfológiai jellegzetességeik alapján a kender -Cannabis sativa L.- egyedei, ami kábítószernek minősül.

Az érdi rendőrök a nyomozásban feltérképezték a férfi lehetséges ügyfélkörét, három fogyasztón is sikerült rajta ütniük, velük szemben kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt folytatták le a büntetőeljárást.

Az Érdi Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya a 29 éves férfival szemben kábítószer-kereskedelem bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek

forrás: police.hu

További cikkeink

További cikkeink

Facebook

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email