Berúgta az ajtót az Érdi Piknik!

Ma délutántól vasárnap késő estig csapatják, a 14 év alatti gyerekeknek ingyenes a belépés. Fotókon, videóval mutatjuk, hogyan kezdődött el a Piknik Érden.

MINDEN INFÓ A PIKNIKRŐL ITT!

Pénteken a 15 órai kapunyitás után gyerekprogramokkal várják az érdeklődőket. Fellépnek az érdi táncosok, illetve a Metronóm dobiskola, majd 19 órától a felnőtteknek szóló események következnek.

Az érdi piknik szombaton reggel pihentető, felfrissítő közösségi jógafoglalkozással startol, amelybe bárki bekapcsolódhat. A délelőtt a gyerekprogramoké. Lesz gyerekszínház és interaktív bűvészshow. Délutánra gasztroshow-val is készülnek, hiszen a piknik legfontosabb része az evés.

Az Érdi Piknik sztárvendége lesz a pörgős beszédű rapper, aki a Best of Geszti formációval lép színpadra szeptember 3-án 20 órától. Geszti Péter az ÉrdMost kérdésére elmondta: hatalmas bulit csapnak Érden, ahol a Rapülőktől, a Jazz+Az-on át az elmúlt évek formációinak legnépszerűbb dalait is előadják.

Az érdi piknik harmadik napja ugyancsak a gyerekeknek szóló foglalkozásokkal indul, de – mint a főszervező elmondta – a felnőttek számára szintén számos színvonalas programot kínál a vasárnap is.

Kapcsolódó cikkeink

További cikkeink

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Reddit
Telegram
WhatsApp
Email